Poradna DJI Mavic Mini Fly More Combo (CP.MA.00000124.01)

Autor: Kurel | Vloženo: 09.04.2020 000 17:14 | Témata: Poradna DJI Mavic Mini Fly More Combo (CP.MA.00000124.01)

Kurel

Spárování

Neví někdo proč nelze spárovat dron s ovladačem?
Neustále střídavě bliká zelená a červená barva na dronu.
Baterie v ovladači a ve dronu jsou samozřejmě nabity.
Je i jiná možnost spárování mimo aplikaci Fly ?
Děkuji za odpověď

  • Aleš

    Aleš

    15. dubna 2020

    Zdravím,
    Podařilo se Vám něco zjistit ?
    Já mám obdobný problém jen mi letové LED kontrolky blikají v rychlém sledu žlutě. Podle návodu to znamená ztrátu signálu z vysílače.
    Chápal bych to když se mi dron schová za nějakou překážku, ale já ho mám metr před sebou.
    Dík a hodně zdaru s létáním.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jirka

      3. července 2020 - Jirka

      Jak jste vyresil, prosim? Mam ten stejny problem. Díky


    • HonzaZM

      8. července 2020 - HonzaZM

      Já mám stejný problém - zapnu dron, gimbal/kamera se nastaví, proběhne podle návodu autotest (střídavě červená-zelená-žlutá), a pak začne rychle blikat žlutá = ztráta signálu. Na vysílači, ovladači diody blikají = není spojení. Na displeji je dole ikona že není spojení mezi vysílačem a kamerou, dronem. Přitom obojí je metr od sebe, baterie nabité.


    • HonzaZM

      9. července 2020 - HonzaZM

      Už to lítá - zavolal jsem servis, a tam mi ochotně popsali co mám ještě udělat, co v návodu není. Pro ostatní, kteří by měli stejný "problém". 1) mít staženou aplikaci v telefonu nebo tabletu 2) propojit mobil (tablet ) s ovladačem kablíkem podle typu konektoru 3) mít zapnutý mobil, zapnout ovladač, zapnout dron (zapínají se krátkým stiskem a následně delším (ozve se zvukový signál). Na ovladači budou blikat bílé diody (počet závisí jak je nabitý). U dronu stejné - krátký stisk a pak delší - motorky sebou cuknou, gimbál se srovná, zahraje to melodii, zablikají diody (červená, zelená, žlutá = aktivace dronu). A pak - to byl můj problém, začala rychle blikat žlutá = ztráta signálu z vysílače. Vyřešení: v aplikaci na displeji vpravo nahoře 3 tečky - na ty kliknout, otevře se menu, nahoře 4 položky. Otevřít "control" - další menu, sjet dolů, na připojit kameru, odkliknout. Vzít zapnutý dron do ruky, a stisknout tlačítko a držet, dokud dron nepípne, prostě nevydá zvuk. A je hotovo, hned z rychle blikající žluté byla pomalu blikající zelená = režim P s GPS (viz návod). Současně je na displeji mobilu vidět i co kamera zrovna zabírá. Pro aktivaci je ještě potřeba být připojený k internetu, postupovat podle pokynů. Chce to i emailovou adresu, tak si nějakou vytvořte pro použití s tímto dronem. Je to Čína, tak kdo ví co všechno z emailu bude kde komu viditelné. Vezme si to adresu mailu, ale heslo nechá vytvořit nové, pro tuto aplikaci. Po této registraci mi na email nic zatím nepřišlo. Hlavně že dron létá. První zkušební start - na displeji kliknout vlevo na kolečko se šipkou nahoru. Objeví se rámeček s kolečkem uprostřed. Na ten položit prst, kroužek se obtočí zeleně po obvodu, a dron vzlétne, oněch cca 1,2 m nad zem a zůstane stát. Jo ještě při aktivaci se objeví obrázek ovladače, pro zjištění jak která páčka funguje - při pohybech s nimi se zobrazuje zeleně směr stačení ... prostě je třeba pak zjišťovat co a jak. První přistání - zaletět nad rovnou plochu, páčkou nechat klesat. Dron sám kousek nad zemí zpomalí a přistane.


  • HonzaZM

    HonzaZM

    9. července 2020

    viz moje odpověď dole

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.