Poradna DJI Spark Fly More Combo - DJIS0200C

Autor: | Vloženo: 19.10.2018 000 13:41 | Témata: Poradna DJI Spark Fly More Combo - DJIS0200C

Nejde přenos obrazu na Huawei Y6II

Dobrý den, nefunguje mi přenos obrazu na mobil, všechno jinak vidím. zvedat to jde, i když něco vyfotím, dokážu to načíst, ale prostě přenos v tu chvíli nejde. Děkuji

  • 19. října 2018 - Oficiální zástupce obchodu roboticky-vysavac.cz

    Dobrý den,

    a dříve Vám obraz fungoval? Případně doporučím vyzkoušet jiný telefon. Pokud se jedná o první propojení je dost možné, že HW Vašeho telefonu nedokáže zobrazit obraz realtime. Pak je také otázkou, zda-li telefon máte připojení přes kabel a nebo přes Wi-Fi. Zde doporučíme připojit přes kabel, kde je rychlost přenosu podstatně vyšší.

    Přeji pěkný den

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • David Havlík

      21. října 2018 - David Havlík

      No mam Huawei Y6II 8jadro, a nikdy ten obraz tady na tenhle mobil nešel. Jinak to vse ukazuje, výšku, rychlost homepoin, pristani. Jen nejde ten obraz. Přítelkyně ma ten samý telefon a na něm to take nejde. Ale segra ma huawei Y6 II duo a tam vse jde. Ještě jsem zkoušel Lenovo a 536 a tam to take nejde


    • RCprofi

      22. října 2018 - Oficiální zástupce obchodu RCprofi

      Dobrý den,

      ne všechny mobilní telefony jsou kompatibilní. Dle stránek výrobce DJI je Spark z hlediska přenosu obrasu určitě kompatibilní se zařízeními, viz níže.

      Někdy přenos funguje i na mobilních zařízeních, které nejsou oficiálně podporovány. Jakou verzi Androidu na mobilu máte? Zkuste aktualizaci, mohlo by to pomoct.

      iOS V4.3.3
      Requires iOS 9.0 or above.
      Compatible with iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone SE, iPad Pro, iPad, iPad Air 2, iPad mini 4.
      Optimized for iPhone X.

      Android V4.3.2
      Requires Android 5.0 or above.
      Compatible with Samsung S9+, Samsung S9, Samsung S8+, Samsung S7, Samsung S7 Edge, Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung Note 8, Huawei P20 Pro, Huawei P20, Huawei P10 Plus, Huawei P10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate 10, Huawei Mate 9 Pro, Huawei Mate 9, Huawei Mate 8, Honor 10, Honor 9, Vivo X20, Vivo X9, OPPO Find X, OPPO R15, OPPO R11, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi 8, Mi 6, Redmi Note 5, Google Pixel 2XL, OnePlus 6, OnePlus 5T.

      Libor Pilař


    • David Havlík

      24. října 2018 - David Havlík

      Dobry den verze androidu je 6.0. Aktualizaci čeho? Mobil žádnou nenabízí jelikož je nejnovější.


    • RCprofi

      25. října 2018 - Oficiální zástupce obchodu RCprofi

      Myslel jsem aktualizaci verze Androidu, ale pokud máte nejnovější, není o čem. V tom případě se obávám, že to na Vašm mobilu rozchodit nepůjde.


    • David Havlík

      5. listopadu 2018 - David Havlík

      Dobrý den, tak jsem zkoušel jinou verzi aplikace. Tu Americkou, a tam mi funguje i obraz na tom samém telefonu, takže je asi chyba někde v te aplikaci


  • 19. října 2018 - Oficiální zástupce obchodu RCprofi

    Dobrý den,

    jak psali kolegové. Dříve přenos obrazu fungoval? Pokud nefungoval, mohl by být problém právě v mobilním telefonu, který používáte. Zkuste jiný, pokud máte možnost, mohlo by to vyřešit problém.

    Druhou možnou příčinou je právě typ připojení - kabel vs. wifi. Zkuste jedno i druhé, zda nedojde k vyřešení problému.

    Pokud ani jedno nezabere, takto na dálku se bližší problém těžko rozpoznává a řeší. V tom případě byste musel dron zaslat na reklamaci svému prodejci, který by závadu odstanil.

    Libor Pilař

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.