Poradna Ryze Tech Tello TEL0200

Autor: | Vloženo: 08.05.2019 000 19:58 | Témata: Poradna Ryze Tech Tello TEL0200

Jak můžu spojit dron s MI WiFi repeaterem?

V recenzích jsem četl že dosah WiFi z dronu je asi 20metrů, a dá se to prodloužit s MI WiFi repeaterem, ale já nevím jak. Poradí mi někdo?
Děkuji za odpověď.

  • 9. května 2019 - Oficiální zástupce obchodu ROBOT WORLD

    Dobrý den,

    k plnému používání bude potřeba mít chytrý telefon, samotný repeater, powerbanku a dron. Je potřeba stáhnout si aplikaci Mi Home a založit si účet. Poté v nastavení Wi-Fi v aplikaci při připojeném Tellu změníte název do podoby, aby neobsahoval pomlčky a heslo zadáte z libovolných osmi číslic. Je vhodné vypnout a zapnout Tello, pro ověření správnosti hesla a jiného názvu Wi-Fi připojení.

    Nyní se stačí připojit na domácí Wi-Fi, zapnout aplikaci Mi Home a přihlásit se (server zvolit - Mainland China). Zapnout Tello, připojit repeater do powerbanky a v aplikaci přidat aktivní zařízení k účtu, čímž bude daný typ repeateru. V dalším kroku zvolíte Wi-Fi dronu a zadáte správné heslo. Následně v nastavení Wi-Fi v telefonu je potřeba přepnout aktivní Wi-Fi na tu generovanou repeaterem a vrátit se zpět do Mi Home aplikace. Po úspěšném spárování bude na repeateru svítit LED dioda modře.

    Pro zahájení provozu už stačí pouze zapnout dron, zapojit reapeater do powerbanky a přes mobilní telefon se napojit na Wi-FI, která bude kopírovat původní název Wi-Fi dronu jen s dodatkem nejspíše "_plus" (Například uvidíte Tello a Tello_plus). Teď by mělo být vše připraveno, spustíte Tello aplikaci a začnete si užívat prodlouženou vzdálenost letu. Upozorním, že Tello je sestrojen jako selfie dron, největšího dosahu od pilota se dá dosáhnout létáním pozadu, tedy aby byla kamera namířená na pilota.

    S pozdravem a přáním hezkého dne

    ROBOT WORLD

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.