Nejnovější recenze ze sekce Drony
Super,spokojenost
- Vše funguje dle představ
Super hračka pro chlapy vychytané funkce lítá to opravdu skvělé jediná věc která mi tak trochu vadí je že aplikace od aut elu není v češtině ale aspoň je tam angličtina to je taková drobná vada na kráse se časem třeba ta čeština přibude
- kvalita odpovídá ceně
kupoval jsem synovi. on sám vybral a je spokojený. jednodušší dron pro začátečníky ale funguje dle očekávání.
- Vyhovující jako hračka pro děti
- Možnost vyjmutí kamery
- Dostupné náhradní díly
- Nutnost objednat náhradní baterii z jiného eshopu(nebyla v nabídce)
Perfektní
- 3 bateri
- I ve slabém vánku nepostojí na místě
- Výškově nestabilní
- Návrato tlačíto = sebevražbný let a následná bouračka
Reakce obchodu Himoto
Děkujeme za recenzi produktu...Mrzí nás že nejste s dronem spokojen ..Zřejmě vás spíše uspokojí dron ve vyšší cenové relaci kolem 5tis který obsahuje už GPS modul a létání s ním je zase o level výše. Každopádně s dronem je spousta zákazníku spokojena protože v podobné cenové relaci kolem 2tis se nic lepšího koupit nedá.
Funguje
- Perfektní mašina, funguje dle očekávání, přesné ovládání a motory, s DJI FPV Remote Controller 2 možnost manuálu. FPV Dron TOP kvality a precizního zpracování, úžasná zkušenost s tímto typem FPV dronu. Lze doporučit i začátečníkům s DJI RC Motion 2 v dodávené sadě/combu-Intuitivní ovládání.
Ještě ho nevyzkoušelo dítě, pro které je dron zamýšlen. Podle toho, jak jsem si ho vyzkoušela já, je vidět, že je skutečně vhodný až pro děti nad 8 let. Doufala jsem, že si s ním poradí i dítě mladší, ale vidím, jsem se zmýlila.
- Produkt splnil me očekávání
- Nemožnost vypnutí akustické signalizace
- Řekl bych, nejlepší dron s nejvíce výhodami.
- Cena je děsná.(za základ)
Pro ty co nevlastní brýle a motion ovladač, je to zřejmně zase "jen" dron.
- Stabilny let,tri baterie v baleni,kufrik na prenos,konecne cesky navod
- V navode je ina aplikacia ako sa stahuje,fotky a video sa uklada do mobilu,chyba moznost pamatovej karty v drone
- Nema gimbal,fotky su roztrasenejsie.
Celkovo za tu cenu je to slusny dron,az na tie drobne chybicky .Ale s tych do ceny cca 5tis.Kc zatial najlepsi..
Zatím byly pouze lety na kratší vzdálenost, ale pohodlně se ovládá a dělá, co se od něj čeká.
Dobré.Spokojenost.
- Dobrý poměr cena/výkon.
U tohoto modelu chybí ochrana vrtule.
Není k dispozici český návod.
super
- Díky pokročilým funkcím inteligentního letu (autonomní návrat na místo vzletu, vyhýbání se překážkám, folow me), výtečný pro začátečníky
- Výtečná kamera/fotoaparát, kvalitní videa a fotografie
- Tříosý Gimbal - výborná stabilizace kamery za letu
- Vestavěný ventilátor k ochlazování dronu
- Přednastavené "trick shots" pro natáčení zajímavých záběrů
- Jedině snad horší kvalita plastů, ale je to na úkor hmotnosti (do 250g) při bohaté výbavě.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »