Nejnovější recenze ze sekce Drony
- Slabší kamera na video (není 4K), je potřeba lepší chytrý telefon.
Reakce obchodu Himoto
Děkujeme za hodnocení produktu zakoupeného na našem eshopu Himoto.cz
- skladný,výkonný
Zatím se seznamujeme, první vzlet i přistání do ruky :-)
Jednou se RC ovladač (naštěstí s dronem na zemi) dostal do nějakého zvláštního stavu a "nekomunikoval" . Nezbylo než jej nechat úplně "vybít" a po nabití už vše OK ale po pár prvních letech převládá nadšení.
- Malý
- Tichý
- Dobře ovladatelný
- Kvalitní video/fotky
- Vaše videa mi moc pomohla,děkuji a letu zdar!
- ze začatku vypadalo vše dobře.
- reklamován po 1 týdnu od převzetí.
- po reklamaci neposlouchal jak mel.
- velmi křehký a levný plast.
- zničeho nic nereagoval na ovladač.
šel jsem s dronem ven a dron zničeho nic začal blbnout nechtěl přistat a ktomu letel strasne rychle na levou stranu. dron zaletěl za dum a ztratil se. asi po 2 hodinach hledani nikde nebyl takže jsem ho nenasel.myslim že to je nejaka chyba v ovladani,ale nemam ho jak reklamovat když jsem ho nenašel a penize zpet uz asi taky nedostanu. rozhodně nekupovat!
- Asi cena ve své kategorii
- S dronem se dá létat pouze za úplného bezvětří nebo ve vnitřních prostorách.
- Kamera - přenos - video je naprosto nepoužitelné.
Fajn na létání pro děti, ovšem pouze za příznivých povětrnostních podmínek. Kvalita videa je tragická.
- Super věc
Dron je super ale vada jedné baterie v combo setu mne mrzí doufám že obchod pomůže a reklamuje
- nocni videni
- dlouho vyderzi baterka
Obdarovaný se nevyjádřil negativně tak snad --ok
- malý a skladný dron
- kufřík s příslušenstvím
- snadná manipulace
- snadné nastavení
- konstrukce/materiál dronu, ovladače, baterií - působí křehce
- kvalita foto/video
Pěkný dron s dobrým poměrem cena x výkon + ideální pro nováčky. Po rozbalení kufříku dron, ovladač a baterie překvapí konstrukcí/materiálem, kdy působí "křehce". U ovladače je to víc než u samotného dronu a je dobré dávat pozor při nasazování mobilu. 1. krok vyjmutí a nabití baterie je velmi snadné. Pouze u jedné baterie, opět kvůli materiálu, na mě vyskočilo tlačítko s pérkem, ale vše šlo snadno opravit. krok 2. rozložení "nohou" dronu je také snadné. krok 3. kalibrace ovladače/dronu a připojení k aplikaci jde dobře, jak podle tištěného manuálu, tak podle postupu v aplikaci, ani nevadí, že kalibrace se provádí před každým použitím, tu a tam mi spojení vypadlo hned ze začátku - zkoušel jsem to na dvou mobilech. Jinak je aplikace a její funkce přehledná. Co by bylo fajn, kdyby nastavování směru kamery nebylo manuální. I když je kamera ve 4K, kvalita fotek/videa by mohla být určitě lepší. Létání a ovládání je fajn a baterie vydrží cca 20 minut na jeden let, takže 2 ks se hodí do kufříku
- Lehký a přesto překvapivě dobře drží ve vzduchu.
- Působí subtilnějším dojmem (přecházím z Mavic 2, který působí opravdu robustně).
- Tichý (podstatně tišší než Mavic 2).
- Kvalita fotek a videí super.
- Cena by mohla být nižší.
- Uvítal bych laterální senzory.
- Nemožnost zvětšit font v appce DJI Fly
Nezkoušel jsem zatím dosah DJI RC.
Pro mě konečně dron, který zase mohu vzít všude s sebou aniž bych musel řešit, kolik mi zabere místa v batohu a o kolik mi batoh ztěžkne.
- snadno ovladatelné
- Návod v češtině chybí. Musel jsem hledat na internetu
- Dron se dobře ovládá pomocí ovladače,kamera natáčí slušné záběry
- Při ovládání přes aplikaci v mobilu signál vypadává.Aplikace ukládá jen fotky,videa neukládá,tím dron s kamerou ztrácí význam...
- Profi stroj
- lehkost
- doba letu
- ovladatelnost
- 3 baterie v balení na víc
- kvalita obrazu
- materiál ovladače
- chybí český návod
Dron AERIUM Nocchi 4K mě velice mile překvapil. S drony jsem teprve začátečník a chtěl jsem začít s cenově dostupným produktem s kterým se naučím. Dron je lehký, dobře se ovládá, máte na výběr 3 rychlostí. Za mě celková spokojenost za málo peněz hodně muziky. Za mě doporučuji.
- přepravní pouzdro
- 3 baterie
- odolnost
- wifi
- vzhled
- rozlišení kamery
Malý, lehký dron, v praktickém boxu s uchem. Dron má 3 baterie, ovládání přes wifi. Obraz se přenáší přímo do mobilu. Lehce ovladatelny. Výborný poměr cena a výkon. Nákup doporučuji. Kamera dobrá. Dron je velmi odolný, vydrží pád z 5 metru. Je vhodný pro začátečníky.
- Výborný poměr cena výkon
- balení výrobku v praktickém pouzdru
- 3 dobíjecí baterie v balení
- intuitivní ovládání dronu
- rozlišení kamery
- menší výdrž baterie, v mém případě asi 10 minut
- neúplný český návod oproti originální anglické verzi
Šikovný malý dron s dobrou ovladatelností za bezvětří nebo jen mírném vánku a intuitivním ovládáním , které zvládl i můj šestiletý syn. Oceňuji balení výrobku, 3 dobíjecí baterie a design. Na dobré úrovni je i kamera, jen přenos obrazu z dronu do mobilu je mírně zpožděný. Poskytuje spoustu zábavy za přijatelné peníze. Doporučuji.
Produkt po týdnu přestal fungovat
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »