Nejnovější recenze ze sekce Drony
- super dron
Za nevelké peníze funguje nad očekávání dobře. Výhodou je vlastní vyhýbání se překážkám a i přesto, když náhodou narazí, tak se nepoškodí. Velmi vhodné na domácí použití i pro nezkušené děti (dospělé). S přikoupenou náhradní baterií můžou létat i dvě děti po sobě.
ma to vic nez bych ocekaval
- návod cz
- Ovladač
- Nízká cena
- V principu to letí
- Nízká cena další aku
- Nedrží na místě
- Trimování nefunguje
Letí si to jak chce - nedrží na místě. V manuálu je popsané trimování, nicméně dron na to nereaguje, pořád "ujíždí" a to ne málo (můj couvá - 8m dlouhou místnost samovolně za asi 15-20s). Většinu řízení zabere jen jeho udržení na místě.
Bohužel se potvrdilo, že i přesto, že chcete levný dron, tak má-li to fungovat, tak se stejně musí připlatit - cca 2x dražší Ryze Tello sice nemá ovladač, ovládá se jen přes telefon, ale je to něco co funguje - drží na místě a to i venku za slabého větru, žádné trimování nepotřebuje.
X15W má přenos obrazu, v principu to funguje. Pozor na app - nutné instalovat SYMA GO ne GO+, s plus to nefunguje - nepříjemné je, že GO bez plus není v PlayStore, ale GO+ ano, takže první co nainstalujete je právě ono plus. Přenos videa, je jen pro zábavu - obraz není dobrý. Toto by byla akceptovatelná vlastnost vzhledem k ceně, přesto je nutné zmínit - Tello má 5Mpx foto se SW stabilizací, fotky jsou velice pěkné a použitelné.
Po této zkušenosti moc nevěřím tomu, že i dražší dron v relaci +/-3000 Kč od SYMA bude rozumně fungovat, zklamalo mě to - očekávání jsem neměl vysoká, ale ta neschopnost držet na místě (resp. dotrimovat) mi vadí.
- Tak tohle fakt vychytali. Super dron.
- Nespěchej na aktualizaci.Prověř bludy! Moje verze1.4.4.
Když maš dron, vidíš víc..
- Zatím začínám, dosud spokojenost
Zatím o žádné nevím
Naprosto v pořádku.
- DOBRÁ ZÁBAVA PRO VŠECHNY
Spokojenost
- Zábavné
- Dobře létá
- Video točí pouze na krátkou vzdálenost
Super dron na naučení. Zatím jsem maximálně spokojen, ale musím se s tím strojem ještě naučit :-)
- zatím žádné problémy
- Dron je velice kvalitní a perfektní na manipulaci.
- Je skutečněn potřeba telefon 5G a jeho podrobné připojení
jsem zjistil až v aglické návodu (originál)
Reakce obchodu RCprofi
děkujeme za nákup v obchodě RCprofi.cz a také za hodnocení produktu, které může pomoci s výběrem dalším zákazníkům. Pokud bychom pro Vás ze strany RCprofi.cz mohli něco udělat, kontaktujte nás.
Tým RCprofi
- lehký, skladný, jednoduše ovladatelný
- Prakticky od prvních spuštění dron dobře ovladatelný a i v místnosti bezpečný.
- Nezištně.
Spokojenost. Ovládání zvládá bezpečně sedmiletý vnuk.
V teto ceně nabízí maximum. Jsem spokojen s létáním i s pořizováním záznamu...stabilizace obrazu pimoci čtyřoseho gymbalu nemá chybu.
- pěkně natáčí video, v klidu - spokojenost
- Pozor kamera Leica ION L1 Pro nespolupracuje s kartou SanDisk mikro SDXC I UHS 1 V30 A2 64GB! Projevuje se to tím, že nepřenáší obraz do vysílače.
Nemám srovnání s jinými drony, ale jsem spokojený.
- Nejen pro děti, ale i pro dospělé-velká zábava
Snadne ovladani
- Malý dron. Dobré ovládání. Na cestování dobrý skladný.
Reakce obchodu RCprofi
Tým RCprofi
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »