Nejnovější recenze ze sekce Drony
Zatím spokojenost funguje tak jak má.
Vždy bez problému
- plně funkční- dobrá cena
- Nemá chybu
- Spolehlivý
- Produkt je vhodný i mírně pokročilé
- skvělá trojkombinace
- Lze používat v bytě, nic se nezničí.
Létá skvěle, jedna vrtulka drhla, po rozebrání a drobné úpravě to už je v pořádku. Ovládání je snadné.
Reakce obchodu RCprofi
Dobrý den, Lído,
děkujeme za Vaši recenzi. Zároveň nás mrzí, že u dronu došlo k drobnému problému. Postavili jste se k tomu ale po modelářsku a zádrhel opravili. Děkujeme. :-) Pokud bychom pro Vás mohli do budoucna něco udělat, kontaktujte nás.
Libor z RCprofi
Levná hračka pro děti.
Nepřesný ovladač.
Dron je super, dělá co má a do začátku určitě vice než dobrá volba!
- Zásilka byla nekomletní
Zásilka byla nekomletní, konkrétně propojovací kabel dálkového ovládání s mobilem, náhradní listy vrtule chyběly. Momentálně ani nevím zda dron vůbec funguje. Na jejich internetové stránky se nedá připojit.
Reakce obchodu Vzdušín.cz
Dobrý den, Tony,
všechny drony jsou před odesláním poctivě kontrolovány a veškeré příslušenství je dodáváno. Na krabici dronu dokonce kolegové lepí informaci, kde naleznete propojovací kabely, abyste je nehledal marně. Tím místem je kapsa se zipem v brašně dronu, přímo pod víkem.
U našich e-shopových stránek neevidujeme žádné výpadky, fungují nám plně emaily i telefonní linky. Ptal jsem se také kolegů, zda od neobdrželi dotaz jak emailem, tak telefonicky s podobnou nesrovnalostí, ale bohužel. Protože je Vaše identita skryta a hodnocení neodkazuje na konkrétní objednávku, prosím, kontaktujte nás na email [email protected], infolinku 216 216 008. Rádi Vám pomůžeme situaci dořešit.
Mimochodem, i kdyby nebyly kabely dodány, chyběly listy vrtule, případně něco jiného, stačí nám dát vědět. Recenze se týká v podstatě spokojenosti s vlastnostmi dronu, tahle tak trochu odbočuje k hodnocení spokojenosti s obchodem.
Budeme tedy čekat, že se nám ozvete, abyste si mohl svého dronu užívat, stejně jako ostatní, kteří si jej zakoupili před Vámi.
S přáním pěkného dne,
za tým Vzdušín.cz
Radomír Mikula
- jednoduché na ovládání
- lehké
s kryty vrtulí nejde složit
Dělá si co chce.
Vse ok…
Zatím žádná zkušenost, neměl jsem možnost dron venku vyzkoušet.
Náročné ovládání, zadní vrtulky nejdou dát do úplně vodorovné polohy a pak špatně létá resp. se špatně ovládá. Zatím zkoušeno pouze v letovém režimu. Na vodě to doufám bude fungovat.
Jako první dron pro děti nevhodné.
Jenoduchý dron pro děti, celkem snadné ovládání. Několik pádů a zatím se nic nerozbilo. Krátká doba letu (cca 4 min) ale to odpovídá popisu.
Jako první dron pro děti doporučuji.
- Baterie má docela výdrž
- Opravdu do bezvětrného počasí
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »