Nejnovější recenze ze sekce Drony
- syn je spokojený
- lehké ovládání (po naučení se s ním)
- rychlost letu jako Air 2, což je hodně slušný výkon na poloviční dron
- Po sw stránce jej DJI odemklo zase o kousek více, a tak HW úplně stejný dron jako Mini 3 je mnohem lepší (což je od DJI běžná praxe, viz třeba Mini 2 a Mini 2 SE, totožné drony, jen SE je SW zamčený)
- DJI neposkytuje aplikaci pro Android
- Aplikace je zavirovaná, proto není v Google Play a musí se stáhnout ze stránek DJI - Chrome znovu potvrzuje že je aplikace zavirovaná
- Instalaci android odmítá, jelikož aplikace nepochází z důvěryhodného zdroje a nebyla zkontrolována na malware a další podobné červíky
- Kdo přesto chce věřit, vypne ochrany a aplikaci nainstaluje
- Dron je strašné velký, v Číně asi nevědí co slovo Mini znamená
- Dron působí velmi lacině, v ruce má člověk pocit že se dron rozpadne, na omak praská, ramena se kroutí a mají velké vůle - časem podle mě upadnout a nebo nebudou držet zaaretované na místě
- Baterie je jen obal se vzduchem, jak jinak by řešili nafukování LiHV baterií (viz Mavic 2 a baterky jak kuličky), dron přistává při 15% baterie = 3.2V, nevídané, Air 2 když přistával, tak při 10% a 3.6V, v Mini 4 nebudou mít baterie dlouhou životnost, DJI šlo až na krev aby měl dron papírově výdrž (stejně jako u Mavica 2), bohužel mnohem lepší baterie LiPol z Mini 3 je problém použít, protože jsou o 3g těžší a Mini 4 by pak nespadl do kategorie 250g dronů (obávám se že tlak DJI bude zahltit trh horšíma Mini 4 bateriema a vydávat je za lepší Mini 3 baterie)
- Gimbal vypadá že upadne při vzletu
- Produkt není samostatně funkční celek, nedodává se s nabíječkou ani českým manuálem. V anglickém manuálu se dočtete že se má používat certifikovaná nabíječka od DJI, bohužel Alza ji v nabídce nemá. Jak se budou řešit případné reklamace v případě poškození necertifikovanou nabíječkou?
- Celkově mi dron připadá v ledasčem horší než Mini 2, hlavně konstrukce, velikost, baterie, ale například i ovladač má u Mini 2 kovové kolečko na naklápění gimbalu, Mini 4 má obyčejné plastové a jak jsem již avizoval, Mini 2 se mohl dodávat s nabíječkou, volba byla na zákazníkovi
- Nemá tiché vrtule, na Mini 2 dejme tomu byly malé a nemělo smysl řešit tichost na úkor vibrací, zde jsou ale vrtule dostatečně velké na to, aby to řešit mohli
- Kdo stihl DJI požádat (do 31.12.2023) o odebrání klasifikace C0, ten neprohloupil, po roce 2023 je dron s C0 úplně nepoužitelný
- Extrémně vysoká cena neodpovídající kvalitě
- Super
Reakce obchodu RCprofi
děkujeme za hodnocení dronu Syma X26. Jsme rádi, že jste z dronu nadšení. Pokud byste cokoliv potřebovali, ozvěte se, jsme tu pro Vás.
Zatím nevím
- Šestiletý syn je nadšený
Dobrá kvalita fotografii.
4DRC V22
Martin Herzán
Přidáno: 25. prosince 2023
(naposledy upraveno 25. prosince 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
Vydražil jsem jiný dron, než který mi poslali. Slibovali, že kamera umí 4K (2160 px) kvalitu, ale v jejich vlastní produkt aplikaci nabízí maximálně kvalitu 1080 px. Kamera už od pohledu vypadá jako fake. Zklamání
- je s ním legrace, vydrží neuvěřitelné
- bez českého návodu, který má být samozžřejmostí
Zatim s prodiktem resim nejake problemy, ale doufam, ze vse bude v poradku doreseno a budeme z dronu jen a jen tesit.
- létá velmi pěkně, je citlivý na ovládání a chce na létání trochu více prostoru
lehký .méně hlučný dobrá cena.
- návod na ovládání není v češtině
Reakce obchodu RCprofi
děkujeme za hodnocení produktu. Jsem rádi, že jste s dronem spokojený. Manuál v češtině jsem Vám zaslali na e-mail současně s e-mailem o expedici zboží. Některé návody zasíláme online, pomáháme tak šetřit životní prostředí.
- výborný jako vždy...
- problém s DNG (RAW) formátem fotografií... u DJI Mavic 2 PRO je DNG bez problémů...
Zboží neodpovídá jak obrázkům tak popisu. Je to ta nejlevnější Čína co jsem viděl.
- Lehký model
- lehký dron, slušná kamera
- gimbal má vyřešen pohled dolů
- active track, waypoints, detekce překážek
- je větší než Mini 2
- v základu je omezen na 120m výšky od startu a ne od terénu, což je problém na svazích
Přecházím z Mini 2 a vylepšení je opravdu hodně. 4ka je sice větší, ale díky tomu o dost tišší. Kamera je světelnější, jenom digitální zoom je příšerný detail, ale když se fotí i do DNG, tak ten je bez zoomu. Fotky jsou krásné, ale nečekejte kvalitu (bez)zrcadlovky, spíš mobilu. Activetrack otevírá nové možnosti při natáčení nejen sebe. A signál je o dost stabilnější, i když záleží na překážkách. A taky je super že když kamera kouká kolmo dolů, už sebou neškubne když dron zabrzdí.
Zatím nevim, je to dárek k vánocům. Ale myslím, že bude spokojenost
Reakce obchodu RCprofi
děkujeme za Váš komentář. Dron Syma X26 je velmi oblíbený, takže věřím, že udělá radost pod vánočním stromečkem. :-) Pokud by bylo cokoliv potřeba vyřešit, ozvěte se.
Libor z RCprofi
- Nefungoval, nešel spojit s ovládáním.
Pravděpodobně nefunkční vysílač signálu v ovladači. Čekám na vyřízení reklamace.
- Děti dokonale zabaví
- Krátká doba provozu
- Létání FPV s brýlemi je úplně jiný level
- HEAD TRACKING (aktuálně mají jen Goggles 2)
- DJI Motion ovladač
- Veškeré nastavování a ovládání je jednoduché a intuitivní
- Externí baterie brýlí
- Váha dronu
Létání FPV s DJI brýlemi (v této verzi navíc s Head trackingem ) a s intuitivním DJI motion ovladačem je mnohem jednodušší a přirozenější, oproti klasickým dronům.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »